This is City of Light

Stacks Image 349

Expand Your Energy

Support Your Spirituality & Ascension

Many people aspire to live a spiritual life full of Peace, Love and Light. We transmit pure 5D multi dimensional energies through coded crystal tools, courses and 1:1 sessions. We strengthen your personal POWER and help you expand your energies bringing you to the frontline of your personal development in Total Balance.

Expand Your Energy

5D lightship City of Light is here NOW to support you and earth on ascension to the coming Golden Age. Join us in this multi dimensional transformation proces.

Peace, Love and Light
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher
Energy Frequency Tuning

kontakt@city-of-light.dk
+45 4225 3108
VAT DK34352062

Marketplace

Let's Connect

Newsletter

Receive news from 5D lightship City of Light 4 times a month with

 • free experiences
 • beautiful energies
 • coupon codes
 • ascension information

Velkommen til City of Light

City of Light er et lysskib og et æterisk fællesskab, der arbejder ud fra Golden Child Energy i samarbejde, åbenhed og "det, du er".
 
City of Light uddanner morgendagens mennesker og behandlere i Den Gyldne Tidsalders 5. dimension.
 
For at hjælpe jorden og menneskeheden med Golden Ascension til Den Gyldne Tidsalder er det af flere blevet kanaliseret, at der skal ligge flere forskellige Cities of Light over hele jordkloden. Antallet varierer afhængig af hvem der har kanaliseret og hvilket årstal de har gjort det. Årsagen til variation i antal er, at jordens udvikling og de beslutninger jordens befolkning foretager påvirker antallet og behovet for en City of Light.
 
City of Light Skandinavien har til grund formål at undervise i samarbejde ud fra principperne fra Lyra i 12. Dimension. Dette forudsætter, at det enkelte menneske er “den, du er”.
 
City of Light arbejder i alle dimensioner ud fra Den Gyldne Tidsalders 5.dimension og bindes sammen af Golden Child Energy. Denne energi er en stor neutral samarbejdsorienteret energi, der siden november 2014 har strømmet direkte til vores univers efter at Dil og hendes hund Brahmin of The World åbnede porten til den. Dil er anker for Golden Child energien.
 
Inde i City of Light mødes stjernefolk og alle mulige væsener og spirits for at samarbejde og udveksle med henblik på at tilbyde menneskene og jorden de bedste energi- og frekvensbehandlinger.
 
Til hjælp med at finde ud af, hvem du i virkeligheden er koder City of Light Skandinavien forskellige krystalværktøjer som balancerer og på forskellig måde støtter mennesket i dets Golden Ascension. Download vores katalog med alle kodede krystalværktøjer her Det giver dig et godt overblik og information.
 
Undervisning fra City of Light Skandinavien omhandler Dimensionerne, 12 chakra med Ærkeenglene Metatron og Sandalphon, Andromeda Mesterlære samt Golden Ascension Star Seeds Meetings (møder med stjernevæsener). Disse emner og mange flere indgår i uddannelsen Golden Age Master Class.
 
Alt på denne hjemmeside er kodet med en energetisk nøgle, der fører dig ind i modtagelsesområdet i City of Light.

Velkommen til City of Light! Byen er åben for dig.
 
Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher
Energy Frequency Tuning
Professional Kinesiologist & Intnl. Educator


Kurser & Begivenheder

5D Ascension Balance
Live & replay
26 august 2023
9 September 2023
16 September 2023
Join us live
5D Atlantis Activation Live & replay 24 September 2023 Sign up here and join us live

5D Energy Frequency Tuning
Replay course
 
5D Activation of 12 chakra
Replay course
 
5D Activation of 20 Dimensions
Replay course
 

Guided Meditations

Voyages with AA Metatron & Sandalphon
Replay meditation
 
Multi-dimensional Synchronization with The Andromedans
Replay meditation
 

Free episodes

Replay of episodes in 5D lightship City of Light with Charlotte Shanti
Watch on YouTube and subscribe to our channel

Samarbejde

City of Light vedligeholder Den Gyldne Tidsalders lysnetværk. City of Light samarbejder derigennem med mange andre lysskibe og æteriske fællesskaber bl.a.  
 • City of Light Lightship Mount Waialeale, Hawai'i
 • City of Light Lightship Machu Picchu, Peru
 • Lightship City of Light Giza Pyramid, Egypt
 • Mountain Lightship, South Africa
 • Andromeda Galaksen
 • Galactic Federation of Light
 • Universal Federation of Light
 • Atlantia, Den Gyldne Tidsalders Atlantis
 • Lemuria, Den Gyldne Tidsalders Lemurien
 • The Golden Garden på Kreta i Asger Lorentsens æteriske fælleskab.
 • Den polynesiske kultur på Kauai, Hawai'i med entry / exit vibrationsportalerne i 13. dimension.
 • Portaler og fællesskaber, som City of Light Skandinavien bliver hidkaldt til at samarbejde med

Mød City of Light og Golden Child Energy

Se denne udsendelse, hvor Charlotte Shanti tager dig med ind i lysskibet City of Light i 5. dimension til højfrekvente oplevelser.


Anmeldelser

Kære Charlotte! Tusind tak for sidst. Kurset har ændret mit liv helt og fuldstændig! Jeg arbejder med krystallerne hele tiden og bliver så imponeret over den kraft, de rummer. Man er helt klart redskab for dem. Det giver fantastiske kombinationer. Ingen tvivl om jeg kommer til at tage alle dine kurser. Jeg glæder mig så meget til, jeg kan fortsætte hos dig. Knus og glade tanker fra anonym
 
Kan varmt anbefales❣️ Er i daglig kontakt med City of Light (COL) og bliver guidet, støttet og healet - og jeg får hjælp til healing af klienter i mit behandlerrum i COL.  “Jeg er, den jeg er” i Total Balance ♾♾♾......☺️💛 Bente
 
Hvor var det en vild og fantastisk dag. Der er SÅ meget, der har kørt og er blevet vækket i mig lige siden. Noget der har været gemt godt og grundigt væk i slør. At turde sige højt og blive mødt med accept af mødet med stjerneskibe var helt fantastisk. Jeg har grædt meget over savnet og sorgen over at have afskåret mig fra denne forbindelse, dette bindeled til Andromeda, der igen er blevet vores lysende samarbejdsven inden i mig. Oh jeg elsker det. Personligt faldt alle parader og angst for at være forkert, idet du bad mig fortælle. Det var stort og banebrydende. - Suzanne
 
Det var en fantastisk dag, og alle var autentiske og i harmoni med sig selv, gruppen og universet. - Mads
 
Fantastisk workshop - meget givende - og bekræftede mig selv i hvor jeg er 💜😊 - Anonym
 
Det smukke ved Golden Child energien er at du kan blive ved med at gå dybere med den . Efter en aktivering er der nogle måneders process. Herefter kan man vælge at få endnu en. Der vil så indfinde sig en endnu større grad af stabilitet, på andre planer, afhængigt af den der har fået aktivereringens anlæg for dybere stabilitet. - Anonym
Stacks Image 250
We use cookies. Please accept or reject the cookie scripts. Thank you! Peace, Love and Light