Charlotte Shanti

Jeg formidler City of Light balancering, healing, aktivering og åndelig vejledning med telepati, kanalisering, klarsyn og klarviden. En session starter med samtale, hvor jeg tuner mig ind på dig. Herefter starter selve behandlingen i mit behandlerrum inde i City of Light. Her indgår mulighed for spørgsmål og svar vha. kanalisering, klarsyn og klarviden.

Jeg forklarer, hvad der sker undervejs i afbalanceringen. Det er en guidet behandlingsform fra 5. dimension, hvor City of Light behandlerfællesskabet mødes. Indimellem bruger jeg kinesiologi til at teste og behandle f.eks. en fastlåst følelse, nyre stress, sensitivitet eller andet. Til sidst afsluttes med en afrundende samtale, hvor jeg opsummerer behandlingen og samler evt. løse tråde. Jeg tilbyder også længere udviklingsforløb over 3-5 gange.

Sessionen foregår i som fjernbehandling eller hjemme hos dig. Kontakt mig her.

Min baggrund

Jeg er uddannet Kinesiolog RAB, er instruktør i Danske Kinesiologer og har klinikken Allergifrihed i Vordingborg. Jeg er gået Guru vejen i Indien og har fulgt min Gurus anvisninger inde fra mit hjerte siden 1996, hvor jeg har brugt min klarviden og klarsyn. Min personlige vej er gået gennem Sathya Sai Baba i Puttaparthi og Indien, som jeg har rejst i 16 gange de sidste 20 år. Her har jeg besøgt helligdomme og ashrams både i nord og syd. De vigtigste har været Ramana Maharishi i Arunachala, Ammachi i Kollam og ShantiMayi i Laxmanjhulla. Tibetansk buddhisme har igennem hele min spirituelle rejse ligget i blodet og rejsen til Tibet i 2009 til verdens tag cementerede det tætte bånd.

Alting tog en ny drejning i 2014, da jeg kom i kontakt med dygtige healere her i Danmark. Pludselig befandt jeg mig på Ascension vejen og fik indenfor meget kort tid en opvågnen med mange aktiveringer og opgraderinger. Det næste der skete var den 4. november 2014, hvor jeg kom i kontakt med City of Light. Den dukkede simpelthen op foran mig efter vi var en lille gruppe, der havde arbejdet med at grounde Golden Child energien til jorden. Det er den energi, der driver City of Light Skandinavien. Ganske hurtigt forstod jeg, at jeg skal hjælpe de Star Beings fra hele universet, der virker inde fra City of Light. Jeg skal hjælpe dem med at skabe kontakten til andre mennesker, som de meget gerne vil arbejde direkte sammen med. Det "eneste" jeg skal gøre, sagde de, er at holde folk et sted på kroppen og bruge min evne til kanalisering gennem dimensionerne og min klarviden og klarsyn. Formålet er, at hjælpe mennesker med at få udviklet den direkte kontakt mellem dem selv og deres Star Being oprindelse og fremtid.

Min spirituelle grundholdning er, at "alle veje fører til Rom". Vi vælger den vej, der er mest gavnlig for vores konstitution og som mest effektivt fører os til målet. Vi skal nok nå derhen. Du er velkommen med den tro og spirituelle vej du er på. Jeg glæder mig til at møde dig.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Caretaker and Channel for evolved Star Beings

Golden Child kanaliseret af Dil Bredholt

Charlotte Shanti er Caretaker and Channel for evolved Star Beings. Hun har altid haft en god intuition og haft indre dialog med sine egne guider, men da der blev åbnet op for Golden Child energien i 2014 har hendes evner til at kommunikere med  energetiske væsener fra andre parallelverdener udviklet sig med stor hast. 

Hun blev udpeget til at være Caretaker for City of Light, dvs. en slags oldfrue, der passer på byen og på hvem der kommer der. Denne rolle har hun fået fordi hun besidder netop de evner, som kræves for at kunne påtage sig denne vigtige opgave.

Hun favner alle med en ”ligetil og nede på jorden” facon og har med sin store rummelighed og gode jordforbindelse et oprigtigt ønske om at gå den sande vej i fællesskabets ånd.

Derudover har Chalotte Shanti fået lov til at kalde sig Channel for evolved Star Beings fordi hun evner at formidle enkle, tydelige og præcise budskaber til menneskene fra energetiske væsener på mange forskellige frekvenser og mange forskellige parallelverdener.

Gennem Charlotte Shanti og City of Light kan menneskene blidt blive ledt helt ind til deres egen kerne, hvor de solidt og trygt kan stå selv og fuldt ud være den de er.

Dialog mellem Gitte Jul, som er ny tids Shaman og Kanal, omkring min titel som Caretaker and Channel for evolved Star Beings fra 2. juni 2016

Gitte: "Hvad er det nye med Channel og Caretaker for Star Beings? Lyder spændende."

Shanti: "Det med Caretaker and Channel for evolved Star Beings er de titler som jeg har i forhold til City of Light. Lige fra den dag City of Light dukkede op for Dil og mig har jeg haft titlen Caretaker. Det er en slags vicevært eller oldfrue šŸ˜Š jeg har nøglerne til alle rummene i City of Light. Channel for evolved Star Beings titlen er kommet på her for nylig. Det er vel i bund og grund at jeg "snakker" og kommunikerer... Tænker jeg... šŸ˜Š Har du nogen tanker omkring det? Sjovt og hyggeligt at du spørger. Jeg har ikke været i tvivl om at jeg skulle skrive det under mit navn, men det er pudsigt at se når man kigger på det med menneskeøjnene. Ret specielt…"

Gitte: "Det er ret skønt du skriver det under dit navn synes jeg. Det har jeg tænkt hele tiden. Et slags anslag inden energien åbner sig og igen når budskabet er ankommet. Jeg lagde mærke til det fordi jeg synes ordet Star Beings markerer et energiskift og åbner for en større bredde eller udvidelse. Jeg får et billede af at energien har udvidet sig i en tragtform og bliver bredere udadtil… som i et blæseinstrument. Og der er også tilført ny lyd… flere nuancer og vibrationer i de budskaber du giver stemme. Din stemme er i sig selv som et helt orkester, fordi du kanaliserer, snakker, giver lyd og stemme til mange energier. En ad gangen…. men de snor sig samtidig om hinanden i et slags mønster. Det er en meget, meget smuk helhed og enhed som udvider sig gennem en større åbning inden den når frem til os jordlinge. Indtrykket er auditativt, visuelt og kinestetisk på samme tid. Fyldigt og subtilt. Bredspektret. Som om du er en form for hjerne der samler budskaberne for Star Beings. Det er Inderlig smukt. Og egentlig mere en oplevelse at gå ind i end noget andet. Svært at beskrive omend jeg prøver her. Udefra… med kosmiske lyde, billeder og fornemmelser. SÅ specielt og SÅ selvfølgeligt… hvis du forstår…"


Shanti: "Er helt paf over den måde du oplever energi på og som du kan beskrive det. Det er som om du anmelder en film, en koncert eller et kunstværk. Sikke en rigdom at kunne det."

Gitte: "Det er jo hverdag for mig at kunne, men nu langt fra hver dag jeg sanser så mange fine nuancer og udtryk i energierne, Shanti. Dig og the Star Beings."

Kundehistorier

Jeg har haft svært ved at forklare, hvad en balancering med City of Light indebærer. Der sker så mange store og forunderlige ting, som jeg ikke har ordene til. Samtidig har jeg på fornemmelsen, at behandlingerne ikke ligner noget vi har set før her på jorden. Kontakten med City of Light føles meget nærværende og virkelig for mig - som om jeg er i samme fysiske rum som dem og jeg taler med dem som jeg taler med alle andre mennesker. Nemo er kommet mig til undsætning. Han har overrasket mig med en beskrivelse af en balancering, som han fik og han har opfordret mig til at dele den med alle, der gider læse den. Bagefter følger en historie fra Monika.

En lille kommentar til beskrivelsen inden I læser den: Dil bærer Golden Child energien, som bl.a. er den energi City of Light kører på. Det er altså energisystemet i City of Light, som får det hele til at fungere. I behandlerrummene i City of Light bruges Golden Child energien sammen med energier fra hele universet. Den, der ligger på briksen, får lige præcis den energi, der passer til dem og møder de væsener som de tilhører.

Anmeldelse fra Nemo

Kære Shanti og Dil,

Tak for en god behandling.

Hvad jeg i løbet af den halvanden time oplevede under jeres fjernbehandling, var både imponerende og virkelig skelsættende for min udvikling.

Jeg havde en ide om at vi måske skulle rydde måske 2 begrænsende overbevisninger af vejen. At vi endte med at rydde indtil 7 begrænsende overbevisninger af vejen og meget mere går lidt over min forstand.

Men universet rummer uendelige muligheder. Jeg er meget taknemlig over at City of Light valgte at hjælpe og lige så taknemlig over at min sædvanlige samarbejdspartner Ashtar var med. Det sidste fik mig til at føle mig mere tryg i behandlingen.

Her er hvad der skete:

Jeg startede med at fortælle at jeg gerne ville arbejde med overbevisningen: ”Uanset hvad må jeg ikke have det godt”, Der kom flere andre til undervejs. Vi endte med 7 styk begrænsende overbevisninger.

City of Light dukkede op og de ville gerne arbejde med at samle mine energiforbindelser Ashtar m.fl. til at fungere under en enhed. Der blev tilsyneladende ved med at dukke flere og flere op - Quan Yin og mange mange flere. Jeg var overvældet. 72 (!) forskellige repræsentanter dukkede op.

De blev nu lagt under en ”paraply” og al kommunikation med dem centreret eet sted. Efterhånden blev denne samling til et punkt. Det var som om at sfærene, som bogstaveligt talt et helt mini univers, blev bragt mere og mere i ro og stabilitet. Selv Ashtar var imponeret! Golden Child energien båret af Dil blev den paraply hvorunder energierne blev samlet. De blev også fundament for en ny beskyttelse der lagde sig som et gyldent lag omkring og på mig.

At fortælle alt der skete under disse meget begivenhedsrige 90 minutter er for meget at gabe over mig. Det var en meget aktiverende og proces igangsættende behandling. Den skabte også en permanent samling af mig og min bevidsthed jeg ikke har oplevet før. Og det jeg kom med, at få clearet et par overbevisninger, ja det blev til at ikke mindre end 7 overbevisninger kom i nul. Jeg er fuld af taknemlighed. Jeg har ikke flere ord.

Tak til jer begge og City of Light og alle de andre medvirkende.

Knus, Nemo

Anmeldelse fra Monika

Det jeg vil dele med jer nu, kan næsten ikke beskrives med ord, helt unikt. Har i dag været til afbalancering hos Charlotte Shanti der er på Bornholm i dag. Og City of Light Skandinavia og Shanti's team samt mine hjælpere var til stede, meget fandt sin plads i mig, i mit indre.

Kunne mærke dem arbejde med min krop, blev skannet, undersøgt og behandlet, justeret, balanceret, samt de "gaver" jeg modtog.

Aldrig har jeg oplevet noget så autentisk fra en ”anden dimension”, enkelte viste sig for mig, andre hørte jeg tale til mig, og kunne særlig mærke deres behandling, den var også intens! Og på ingen måde ubehagelig. Ja det var en stor oplevelse, og jeg vil dele enkelte oplevelser med jer her:

Bl.a. oplevede jeg fjernelse af implantat, kunne mærke det kom ud af kroppen (har ikke troet på noget sådan før i dag), mærkede bedøvelsen, fjernelsen og ikke mindst det ”opkvikkende” jeg fik lige efter, samt hvordan min stemme var blevet dybere, efter fjernelsen af transplantat!

Mærkede sølvstøvets virkning når det ramte min krop lige så fint, mærkede den kraftige kulde de energier havde med sig - så mig selv ligge svøbt i det fineste sølv ”regn” kroppens reaktion på dette. Mærkede når The Golden Child energien blev ”forenet” med min krop, nederst fra ryggen og opefter, mærkede jeg det bølgede ind og op i kroppen. Helt fantastisk oplevelse, der blev afløst af en stor taknemmeligheds følelse, ro, styrke m.m. der indfandt sig lige efter.

Jo da mærkede efterfølgende kroppens reaktion på alt det fine arbejde den havde været igennem. Ingen smerter overhovedet, lidt sitren, sekunder varende prikken, svag ømhed, for så at svinde. Det er mit livs oplevelse, af en meget fysisk behandling af ikke jordiske

Sidst men ikke mindst blev jeg klar over, jeg har en behandlerrolle i City og Light Skandinavien på sigt, som jeg med stor taknemmelighed tager imod.

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse Charlotte Shanti, uden dig var det ikke sket!

NB.: Min mand syntes jeg råbte da jeg kom hjem, jeg havde jo fået min stemme igen.