Charlotte Shanti

Jeg formidler City of Light

 • Harmonisering
 • Balancering
 • Transformation
 • Healing
 • Aktivering
 • Proces
 • Fintuning
 • Integration
 • Højnelse af bevidsthed
 • Afspænding af energisystem
 • Åndelig vejledning

med telepati, kanalisering, klarsyn og klarviden.

En session starter med samtale, hvor jeg tuner mig ind på dig. Herefter starter selve behandlingen i mit æteriske behandlerrum inde i City of Light. Her indgår mulighed for spørgsmål og svar.

Jeg forklarer, hvad der sker undervejs i sessionen. Det er en højfrekvent guidet behandlingsform fra Den Gyldne Tidsalders 5. dimension, hvor City of Light behandlerfællesskabet mødes.

Indimellem bruger jeg kinesiologi til at teste og behandle f.eks. en fastlåst følelse, nyre stress, hyper sensitivitet eller andet.

Til sidst afsluttes med en afrundende samtale, hvor jeg opsummerer behandlingen og samler evt. løse tråde.

Bemærk, at jeg udelukkende arbejder med fjernbehandling over telefon.

Læs anmeldelser nedenfor og bestil din session her

Samtykkeerklæring


Forud for fjernbehandlingen skal jeg have modtaget en samtykkeerklæring jf. GDPR loven. Hvis det drejer sig om et barn under 18 år, kan kun den / de, der har forældremyndighed, indgive samtykkeerklæring. Download samtykkeerklæring her


CoL kvadrat geometri

Anmeldelser


Udenfor tid og rum
En behandling i City of Light er en blid indføring til et rum udenfor tid og rum, og på samme tid en meget nærværende sjælsoplevelse.

Du bliver taget godt om, og bliver kun præsenteret for de energier og mængder, som du har brug for.

Krystalværktøjerne kodet i City of Light er inviterende, ikke insisterende. Alt foregår i tilladelse og det er i bund og grund en rigtig nænsom, tryg og dybdegående behandling som strækker sig langt ud over den tid behandlingen tager på briksen.

Mine varmeste anbefalinger.

Af anonym

CoL kvadrat geometri

Stille~hed
Det er som at blive mødt af en skøn stille~hed at have en session hos Charlotte og City of Light. Som om der ingen krusninger er, men en bund, en dybde og en højde, jeg med største ro kan læne mig ind i.

Charlottes stemme, og ordene, der kommer fra …. ja fra og gennem City of Light, er som den naturligste balsam for min krop, bevidsthed og sjæl.

Jeg har oplevet en enkelhed og naturlighed og et åbnende nærvær i sessionerne, som jeg aldrig har mødt tidligere, som jeg heller ikke vidste fandtes, før jeg mødte det.

Jeg er meget begejstret for alle de forskellige krystalværktøjer med kodninger fra Charlotte / City og Light… Jeg bruger dem flittigt og mærker deres uendelig blide måde at støtte og arbejde dybt i mig.

Af Inger Sieverts

CoL kvadrat geometri

Jeg var kommet hjem til mig selv
Jeg har har haft en utrolig dejlig og kærlig oplevelse sammen med Charlotte Shanti i City of Light.

Jeg stod et sted i mit liv, hvor jeg måtte vide hvad der skete omkring og i mig selv.

En session foregår på en blid og kærlig måde, og med en forståelse jeg aldrig har oplevet før.

Der gik nogle dage inden jeg helt forstod at jeg var kommet hjem til mig selv.

Tak Charlotte Shanti.

Af anonym

CoL kvadrat geometri

Nærmest mirakler
Jeg vil på det varmeste anbefale Charlotte Shanti’s hjælp.

Jeg er et meget sensitivt menneske med en psykiatrisk diagnose, der i den grad skal passe på med hvad jeg bevæger mig ind i af alternative tilgange og behandlingsformer. Charlotte blev jeg anbefalet af en ven og jeg havde det på det tidspunkt meget svært.

Charlotte fik på en både meget konkret og jordnær måde mødt mig, i min meget nogengange flagrende og meget ude i space energi. Hun talte “mit” sprog, og det at tale om 14 dimension på en samtidig jordnær og konkret måde forenede ligesom himmel og jord i mig.

Jeg blev hjulpet til at “tæmme” min energi så den ikke flagrede rundt udenfor kroppen af mig, og jeg opnåede at få jordforbindelse igennem berøringen med 14. dimension, som føles som det sted hvor jeg kommer fra, og hører til når jeg ikke er menneske. Min energi blev ført ind i min krop, og igennem tilgangen og berøringen med 14. Dimension kunne jeg mærke at jeg kunne blive i kroppen indvendig fra, og uden at føle mig fanget i det fysiske, som ellers har været det jeg har gjort tidligere når nogen prøvede at hjælpe mig med min jordforbindelse.

Der er sket nærmest mirakler med mig siden Charlotte hjalp mig.

Mig der altid energetisk har flagret rundt i mellemrummene mellem mennesker, og ikke har formået at blive i mig som krop og menneske, er begyndt at kunne mærke min hud som vægge og samling for mig. Fordi jeg nu lever indvendig i stedet for udvendig. Det er en meget stor og betydningsfuld forandring for mig.

Jeg bruger også Charlottes krystalværktøjer. Jeg mærker dem som en ekstra støtte jeg ikke behøver hverken fortolke eller tune mig ind på, de virker helt af sig selv uden jeg skal gøre noget for det, eller skulle kunne mærke noget bestemt i forhold til dem. Jeg ved de virker uden jeg behøver tro på de gør det. Og jeg ved det fordi det kan jeg mærke helt uden at skulle mærke efter. Jeg mærker dem mest i forandringen der sker med mig.

Tak Charlotte Shanti for din meget betydningsfulde hjælp, der har været livsforandrende for mig.

Af My-Mirah

CoL kvadrat geometri

Udstråler stor autoritet
Jeg har fået behandling af Shanti flere gange. Alle gange, uden undtagelse har været meget givende.

Shanti er fuldstændig rolig og udstråler stor autoritet i sine forskellige behandlinger, hvilket gør, at du kan føle dig fuldstændig tryg, uanset om det handler fysiske eller psykiske ubalancer.

Shanti får hurtigt rettet op på det, og du går glad og oplyst derfra. Jeg har bl.a. fået balanceret allergi, stress mv. Jeg har fået hjælp til beskyttelse mod mobilstråling. Det betyder, at jeg ikke mere får ondt i hovedet af, at tale i mobiltelefon oppe ved øret. Jeg foretrækker stadig headset, men hvis ikke det er inden for rækkevide, så er der rart at kunne bruge telefonen uden, af få hovedpine. Jeg har købt forskellige kodede krystaller, af Shanti gennem tiden. De har alle haft og har stadigvæk stor betydning og har fast plads i min lomme. Senest har jeg købt 5G beskyttelse og naturlig balancering. Jeg bor i et område, hvor 5G er meget udbygget. Efter beskyttelsen er hængt om min hals, er det blevet min bedste ven! Jeg føler mig ikke mere påvirket af 5G og der er ro og balance i hele mit system. Jeg giver Shanti City of Light mine bedste anbefalinger!

Af Kim Bondo

CoL kvadrat geometri

Rejsen med City of Light og Shanti slutter ikke
For 4 år siden mødte jeg Shanti. Det har været en stor gave at møde sådan en ualmindelig sympatisk behandler som mødte mig, lige der hvor jeg var.

Det har været en lang vej at nå hertil, men inden mødet med Shanti og City of Light energien, gik det kun ned af.

Jeg har prøvet meget inden jeg fik mødt Shanti. Ondt i maven altid, og ikke følt mig elsket, men med kinesiologi, healing, besøg af min afdøde mor, dufte… og kodet sten og masser af energi fra City of Light er jeg på rette vej og kan mærke hvad der er godt for mig.

Jeg kan helt klart anbefale Shanti og hendes skønne evner.

Når man møder Shanti og høre hendes rolige stemme og hendes måde at fortolke tingene på er det magisk.

Stor TAK. Rejsen med City of Light og Shanti slutter ikke.

Af anonym

CoL kvadrat geometri

Det har været en fantastisk oplevelse.

På alle planer - et kæmpe energi løft.

Af anonym

CoL kvadrat geometri

Golden Child Energy om Charlotte Shanti

Charlotte Shanti er Golden Age Transformation Teacher. Hun har altid haft en god intuition og haft indre dialog med sine egne guider, men da der blev åbnet op for Golden Child energien i 2014 har hendes evner til at kommunikere med  energetiske væsener fra andre parallelverdener udviklet sig med stor hast. 

Hun favner alle med en ”ligetil og nede på jorden” facon og har med sin store rummelighed og gode jordforbindelse et oprigtigt ønske om at gå den sande vej i fællesskabets ånd.

Derudover har Charlotte Shanti fået lov til at kalde sig Golden Age Transformation Teacher fordi hun evner at formidle enkle, tydelige og præcise budskaber til menneskene fra energetiske væsener på mange forskellige frekvenser og mange forskellige parallelverdener.

Gennem Charlotte Shanti og City of Light kan menneskene blidt blive ledt helt ind til deres egen kerne, hvor de solidt og trygt kan stå selv og fuldt ud være den de er.

Af Dil Bredholt

Charlotte Shanti's baggrund

Jeg arbejder som Professionel Kinesiolog & Underviser. Jeg har klinikken Allergifrihed.

Jeg er gået Guru vejen i Indien og har fulgt min Gurus anvisninger inde fra mit hjerte siden 1996, hvor jeg har brugt min klarviden og klarsyn. Min personlige vej er gået gennem Sathya Sai Baba i Puttaparthi og Indien, som jeg har rejst i 16 gange. Her har jeg besøgt helligdomme og ashrams både i nord og syd. De vigtigste har været Ramana Maharishi i Arunachala, Amma i Amritapuri og ShantiMayi i Laxmanjhulla.

Tibetansk buddhisme har igennem hele min spirituelle rejse ligget i blodet og rejsen til Tibet i 2009 til verdens tag cementerede det tætte bånd.

Alting tog en ny drejning i 2014, da jeg kom i kontakt med avancerede healere her i Danmark. Pludselig befandt jeg mig på Golden Ascension vejen og fik indenfor meget kort tid en opvågnen med mange aktiveringer og opgraderinger.

Det næste der skete var den 4. november 2014, hvor jeg kom i kontakt med City of Light. Den dukkede simpelthen op foran mig efter vi var en lille gruppe, der havde arbejdet med at grounde Golden Child energien til jorden. Det er den energi, der driver City of Light Skandinavien. Ganske hurtigt forstod jeg, at jeg skal hjælpe de Star Beings fra hele universet, der virker inde fra City of Light. Jeg skal hjælpe dem med at skabe kontakten til andre mennesker, som de meget gerne vil arbejde direkte sammen med. Det "eneste" jeg skal gøre, sagde de, er at holde folk et sted på kroppen og bruge min evne til kanalisering gennem dimensionerne og min klarviden og klarsyn. Formålet er, at hjælpe mennesker med at få udviklet den direkte kontakt mellem dem selv og deres Star Being oprindelse og fremtid.

Min spirituelle grundholdning er, at "alle veje fører til Rom". Vi vælger den vej, der er mest gavnlig for vores konstitution og som mest effektivt fører os til målet. Vi skal nok nå derhen. Du er velkommen med den tro og spirituelle vej du er på.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Golden Age Transformation Teacher i City of Light