Monika's beskrivelse af en afbalancering

Det jeg vil dele med jer nu, kan næsten ikke beskrives med ord, helt unikt. Har i dag været til afbalancering hos Charlotte Shanti der er på Bornholm i dag. Og City of Light Skandinavia og Shanti's team samt mine hjælpere var til stede, meget fandt sin plads i mig, i mit indre.

Kunne mærke dem arbejde med min krop, blev skannet, undersøgt og behandlet, justeret, balanceret, samt de "gaver" jeg modtog.

Aldrig har jeg oplevet noget så autentisk fra en ”anden dimension”, enkelte viste sig for mig, andre hørte jeg tale til mig, og kunne særlig mærke deres behandling, den var også intens! Og på ingen måde ubehagelig. Ja det var en stor oplevelse, og jeg vil dele enkelte oplevelser med jer her:

Bl.a. oplevede jeg fjernelse af implantat, kunne mærke det kom ud af kroppen (har ikke troet på noget sådan før i dag), mærkede bedøvelsen, fjernelsen og ikke mindst det ”opkvikkende” jeg fik lige efter, samt hvordan min stemme var blevet dybere, efter fjernelsen af transplantat!

Mærkede sølvstøvets virkning når det ramte min krop lige så fint, mærkede den kraftige kulde de energier havde med sig - så mig selv ligge svøbt i det fineste sølv ”regn” kroppens reaktion på dette. Mærkede når The Golden Child energien blev ”forenet” med min krop, nederst fra ryggen og opefter, mærkede jeg det bølgede ind og op i kroppen. Helt fantastisk oplevelse, der blev afløst af en stor taknemmeligheds følelse, ro, styrke m.m. der indfandt sig lige efter.

Jo da mærkede efterfølgende kroppens reaktion på alt det fine arbejde den havde været igennem. Ingen smerter overhovedet, lidt sitren, sekunder varende prikken, svag ømhed, for så at svinde. Det er mit livs oplevelse, af en meget fysisk behandling af ikke jordiske

Sidst men ikke mindst blev jeg klar over, jeg har en behandlerrolle i City og Light Skandinavien på sigt, som jeg med stor taknemmelighed tager imod.

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse Charlotte Shanti, uden dig var det ikke sket!

NB.: Min mand syntes jeg råbte da jeg kom hjem, jeg havde jo fået min stemme igen
Comments

Renser luften og fjerner skygger

I klinikken kommer der mange forskellige mennesker med hver deres energi og "baggage". De får behandling, de giver slip på ting og der laves ændringer - små som store. Indimellem kan det efterlade et duftspor i klinikken.

For at holde klinikken ren bruger jeg en sprayflaske, som indeholder vitaliseret vand med kolloidt sølv. Den sprayer jeg med for at holde luften ren. Indimellem bruger jeg den også til at spraye direkte på den, der bliver behandlet. Jeg har observeret, at det tilsyneladende letter personens system og processen. Jeg sprayer altid klinikken efter folk er gået, så der er klart til næste behandling. Det føles rent og fint, synes jeg.

Jeg har ofte tænkt over, hvorfor jeg har fundet på det med sprayflasken med kolloidt sølv. Det har bare føltes rigtigt. Forleden dag fandt jeg så ud af, hvordan andre væsener i universet bruger sølv til at rense med.

Jeg havde en på briksen til opfølgende behandling. Hun klagede over, at hun syntes hun stadigvæk havde nogle bekymringer, selvom City of Light havde fjernet dem under sidste behandling. Vi kontaktede City of Light og forelagde dem problemet. De responderede med, at de ville sende bud efter nogle væsener, som er eksperter i bekymring. De dukkede op efter kort tid. Det var nogle meget fåmælte væsener, som bevægede sig stille rundt og kikkede på hende jeg havde på briksen. Så sagde de til City of Light team'et, at de skal være opmærksom på at der kan sidde skygger af bekymring tilbage i kroppen, selvom bekymringerne egentlig er fjernet. De forklarede, at det er fordi bekymringerne kan være gentaget i mange mange inkarnationer og at de dermed har bidt sig godt fast og nu lå som skygger. De tog noget sølvstøv frem, som de spurgte om de måtte drysse over hende. Det måtte de gerne, så de dryssede en god portion sølvstøv udover hendes krop. Hun kunne med det samme mærke, at det lettede i kroppen og at hendes energi blev lettere.

Sølvstøv
Comments