Forårsrengøring. Nulstil dig Selv af Corinn

For noget tid siden havde jeg et specifikt helbredsproblem som jeg havde vanskeligt ved at få løst ved egen hjælp. Det fik mig til at spørge City of Light om hjælp. Her fik jeg kontakt med Ashtar. Han gav mig nogle præcise anvisninger på hvordan jeg kunne løse mit specifikke problem. Jeg har siden talt med ham flere gange i mine meditationer, og han har opfordret mig til at formidle min viden om, hvordan man kan nulstille og hele sin krop fysisk og mentalt og dermed skabe en bedre forbindelse til højere dimensioner.

Alt er energi og energi er vibration. Uro og stress manifesterer sig i kroppen som sygdom og disharmoni. Når sindet og følelserne oplever disharmoni vil den fysiske krop reagere. Urter og planter er som musik – de spiller på forskellige strenge og frekvenser som balancerer svage celler. Cellerne svarer igen ved at reparere den energetiske balance i kroppens systemer og skaber en højere frekvens ved at forplante sig som akupunkturpunkter i et meridiansystem.


Planter hører til de mest intelligente væsener på jorden. Længe før vi mennesker kom til var der planter. Det var de grønne planter der fandt ud af at udnytte solens lys og omdanne den til ilt ved at anvende fotosyntese og dermed skabte planterne forudsætningen for at dyr og mennesker kunne leve og ånde på jorden. Ved at spise grønne planter bringer du lys ind i dine celler og du nærer både din fysiske krop og din lys-krop og i dag ved vi at klorofyl og andre plantestoffer kan være med til at påvirke vores dna i positiv retning.

For at kunne manifestere lyset her på jorden må der være sammenhæng mellem krop, sind og ånd. Kroppen skal næres med de rigtige ting – og her kommer urterne og planterne ind. Mennesket skal bevæge sig – ikke af pligt, men som leg og glæde og mennesket skal søge ind i sig selv og meditere for at skabe forbindelse til de højere dimensioner. Der er tale om en 3-enighed, hvor alle tre dele er lige vigtige. I mave-tarmsystemet har vi vores anden hjerne. Her er mange flere signalstoffer end i hjernen og de to organer kommunikerer med hinanden. Hvis mennesket indtager ufordøjelig føde eller for meget føde på én gang bliver ikke bare tarmen, men også hjernen forvirret. På samme måde hvis mennesket får for meget information, fx i form af skærmarbejde og TV, så bliver kroppen forvirret. Begge dele skaber stress. Vi er alle forskellige og har forskellige behov, men når du finder den rette måde at bevæge dig på og meditere på og du finder den føde, der er den rigtige for dig vil det føles som et gennembrud. Alt i dig slapper af.


Den ”kur” jeg fik af Ashtar rummer den 3-enighed og var så enkel at jeg burde have tænkt på det selv. Der er i virkeligheden ikke tale om en kur, men om en måde at nulstille kroppen på – enten fordi du har brug for at føle dig lettere og friskere eller fordi du døjer med et særligt helbredsproblem. Anvisningerne er samtidig en gave til os alle og en generel opfordring til menneskeheden om at tage vare på os selv og på moder jord.

”Kuren” går i al sin enkelhed ud på 10 dage med plantebaseret kost, bevægelse, meditation og god søvn. Plantebaseret kost er den bedste healer når det gælder om at optimere og regenerere kroppens systemer. Og god søvn, bevægelse og meditation er vigtigt både for vores fysiske og mentale sundhed. Ved at følge kuren får du masser af plantenæring, vitaminer og mineraler og nænsomme fedt- og proteinkilder - og det giver god mening også for miljøet og samfundsøkonomisk, da langt de fleste råvarer er lokale, bæredygtige og CO2 venlige.

Jeg har udviklet opskrifter og sammensat en kur, som du kan følge i 10 dage. Hvis du har lyst til at nulstille dig selv og afprøve kuren, så send en mail til b-healthy@youmail.dk og skriv JA TAK til forårsrengøring med City of Light. I ugen op til den 1. juni 2016 og 5 dage derefter vil du modtage en e-mail med indkøbsliste, opskrifter og inspiration til de første 5 dage af kuren. Du bestemmer selv om du vil gå ”all-in” eller bruge anvisningerne som inspiration til at justere din daglige kost og dine vaner.

Her er en forsmag

Start dagen med en grøn smoothie
Groen smoothie
De fleste danskere spiser havregryn med mælk eller yoghurt med müsli til morgenmad. Ofte kommer der sukker på havregrynene eller der er tørret frugt og honning i müslien. Det kan blive en sød affære fra morgenstunden og ikke noget der mætter særlig længe. Jeg vil gerne udfordre dine smagsløg og introducere denne grønne smoothie, som jeg selv indtager flere dage om ugen. Det er en sund og frisk start på dagen og du får intelligente næringsstoffer, som smager godt og mætter længe og som holder både kroppens og hjernens energi gående i lang tid. Når du først har fået smag for denne vil du ikke have andet om morgenen.

50 g broccoli (frisk eller frossen – den frosne tages ud aftenen før og tøs op i køleskabet)
1 kiwi med skræl (skær enderne og blomsten af) eller ½ pære med skræl (fjern kærnehuset først)
½ moden avokado
50 g frisk spinat, babyspinat eller 1 ss grønkål kompleks
1 dl kokosvand
Friskpresset saft fra ½ rød grapefrugt
2 dl hampfrømælk
1 ss lecithingranulat fra solsikke
1 ss hampfrøprotein eller risprotein

Broccoli hakkes fint og kommes i en blender med 1 dl kokosvand. Blend til broccolien er helt findelt. Skær kiwi eller pære i små tern og skrab avokadokødet ud med en ske. Kom det i blenderen og blend med 1 dl hampfrømælk til det hele er fintdelt. Tilsæt spinat eller grønkålskompleks, lecithingranulat, grapefrugtsaft og proteinpulver og blend med den sidste dl hampfrømælk. Tilsæt vand, hvis du ønsker en mere flydende konsistens.
Hvis du har brug for ekstra protein om morgenen kan du supplere med 1 blødkogt æg.

Comments

Nemo's beskrivelse af en afbalancering

Kære Shanti og Dil,

Tak for en god behandling.

Hvad jeg i løbet af den halvanden time oplevede under jeres fjernbehandling, var både imponerende og virkelig skelsættende for min udvikling.

Jeg havde en ide om at vi måske skulle rydde måske 2 begrænsende overbevisninger af vejen. At vi endte med at rydde indtil 7 begrænsende overbevisninger af vejen og meget mere går lidt over min forstand.

Men universet rummer uendelige muligheder. Jeg er meget taknemlig over at City of Light valgte at hjælpe og lige så taknemlig over at min sædvanlige samarbejdspartner Ashtar var med. Det sidste fik mig til at føle mig mere tryg i behandlingen.

Her er hvad der skete:

Jeg startede med at fortælle at jeg gerne ville arbejde med overbevisningen: ”Uanset hvad må jeg ikke have det godt”, Der kom flere andre til undervejs. Vi endte med 7 styk begrænsende overbevisninger.
City of Light dukkede op og de ville gerne arbejde med at samle mine energiforbindelser Ashtar m.fl. til at fungere under en enhed. Der blev tilsyneladende ved med at dukke flere og flere op - Quan Yin og mange mange flere. Jeg var overvældet. 72 (!) forskellige repræsentanter dukkede op.

De blev nu lagt under en ”paraply” og al kommunikation med dem centreret eet sted. Efterhånden blev denne samling til et punkt. Det var som om at sfærene, som bogstaveligt talt et helt mini univers, blev bragt mere og mere i ro og stabilitet. Selv Ashtar var imponeret! Golden Child energien båret af Dil blev den paraply hvorunder energierne blev samlet. De blev også fundament for en ny beskyttelse der lagde sig som et gyldent lag omkring og på mig.

At fortælle alt der skete under disse meget begivenhedsrige 90 minutter er for meget at gabe over mig. Det var en meget aktiverende og proces igangsættende behandling. Den skabte også en permanent samling af mig og min bevidsthed jeg ikke har oplevet før. Og det jeg kom med, at få clearet et par overbevisninger, ja det blev til at ikke mindre end 7 overbevisninger kom i nul. Jeg er fuld af taknemlighed. Jeg har ikke flere ord.

Tak til jer begge og City of Light og alle de andre medvirkende.

Knus, Nemo
Comments