Budskab om målretning

City of Light beder mig skrive følgende til jer:

Tiden er kommet til at I målretter jeres energi. Indtil nu har dette ikke været muligt og jeres energi har svinget fra det ene til det andet. Nogle af jer har ovenikøbet implantater, som er designet til at svække jeres energi ved at "vifte" den i forskellige retninger. I er blevet ledt ud på biveje, hvor det nu er tiden til at I kommer ind på hovedvejen. Energierne omkring jorden er nu så stabile at I kan få fjernet implantater, hvis I har sådanne, og målrette jeres energi. Nogle af jer vil have modstand, fordi I nu endelig er sluppet fri af dogmer og religion.

Vi vil gerne forklare, at City of Light er et tilbud om samarbejde på lige fod. Ingen er over eller under, men vi har forskellige erfaringer, som nu skal i spil. I har erfaring med den 3. dimension, som vi gerne vil forstå og hjælpe. Vi har kosmisk erfaring og kan formidle kontakt til alle dimensioner. Det er denne målretning vi taler om. Målet er healing af jorden og at befri dens energi så alle væsener frit kan bevæge sig i alle dimensioner. Målret jeres energi og lev frit i alle dimensioner.

- Modtaget fra City of Light af Shanti 18. april 2015
Comments

Budskab om penge

City of Light beder mig skrive følgende til jer:
Grundlaget for City of Light er samarbejde. Alle væsener har deres særlige karaktertræk og det har taget tusinder af år at afbalancere energier, således at væsener fra hele universet nu kan samarbejde i City of Light. Flere og flere væsener tilslutter sig hele tiden. Ashtar har også deres særlige Ashtar Team her i City of Light. Før de tilsluttede sig var de meget i tvivl, fordi de måtte bøje sig for helheden. De har besluttet at tilslutte sig for at stille deres ekspertise til rådighed for alle væsener og helheden, men de er også tilgængelige direkte ligesom tidligere.

City of Light ønsker at formidle, at det heller ikke altid er let for dem at samarbejde, men at de har øjet på det højere fælles mål. De har kærligheden og tilliden til hinanden. Forskelligheder og andre synspunkter bliver accepteret i fuld tillid.

City of Light har fuld forståelse for at vi her på jorden har udfordringer når vi skal samarbejde. En grundlæggende ting menneskene bliver uenige om er penge. City of Light tager ikke penge for deres behandlinger og alt står åbent for dem, der kan svinge i deres energi. De udveksler indbyrdes, men faktisk også med os mennesker. Vær ikke naive og tro, at vi ikke har noget at tilbyde dem. Vi er højt elskede og værdifulde.

City of Light opfordrer os til at opgive tilknytning til penge. Knyt jer til energien, brug jeres skelneevne og hav tillid til at energien fører jer den rette vej. Lev i kærlighed.

- Modtaget fra City of Light af Shanti 30. marts 2015
Comments

Budskab om samarbejde i venskab

City of Light beder mig skrive følgende til jer:
Samarbejde i venskab er nøglen. Grundidéen med City of Light er samarbejde. Indtil nu har alle væsener udviklet sig til perfektion hver for sig og nogen samlet. Mange har nu indset, at de skal indgå i samarbejde for at komme videre. Dynamikken ved samarbejde er fantastisk. Ting hæver sig til højere niveauer ved samarbejde. Det, som den ene ikke ved, det ved den anden. Eller også opstår der nye idéer ud fra synergieffekt dvs. 1 + 1 = 3. En anden vigtig faktor er venskab i samarbejdet. Følelsen venskab har umådelig skabereffekt. Den driver væsener frem til deres ypperste. Målet er ikke det vigtigste i City of Light. Samarbejde i venskab er målet.
Lev i samarbejde og venskab.
- Modtaget fra City of Light af Shanti 20. marts 2015
Comments

Budskab om kontakt og samarbejde

City of Light beder mig skrive følgende til jer:
De oplever en stigende interesse og kontakt. De er meget glade og taknemmelige for at I søger. De ønsker at I skal vide, at de mærker jeres tanker og oprigtige hjerter og at de imødekommer jer. De siger, at I måske ikke kan mærke, se og høre dem på samme måde som andre. Kontakten mellem jer er helt unik og den vil udvikle sig udfra de evner og interesser I har. I kan derfor ikke sammenligne jer med andre. Det er helt nyt! Og den måde I skal arbejde sammen på er ny. Giv derfor slip på alle forestillinger og brug jeres intuition og kreativitet. Brug energien her i gruppen og på hjemmesiden og i nyhedsbrevet og i Genii's bog som fyrtårn. Brug jeres skelneevne og find den vej, der passer til jer. Samarbejd og udvikl jer sammen. Lev i Fred, Kærlighed og Lys.
- Modtaget fra City of Light af Shanti 11. marts 2015
Comments