Energiarbejdet på Vibrationsportalerne entry / exit Kauai, Hawaii

Det hele startede tilbage i 2015, hvor vi sammen med en gruppe lysarbejdere udførte en healings- og rensning for Kauai, Hawaii. Charlotte Shanti fortæller her om sine indsigter under energiarbejdet: 

"Vi fik fortalt, at det var bedst at gøre øen ren i etaper, så livet på øen kan følge med. Hver enkelt sjæl blev spurgt om det vil renses og et "nej" blev respekteret. Hele processen er ikke-voldelig. Vandet omkring Kauai fik installeret et rensningsfilter. 

Nu begyndte en rensningsproces igennem dimensionerne inde fra kernen i jorden. Da Golden Child rensede 2. dimension i undergrunden under Kauai dukkede nogle væsener op, som i virkeligheden oprindeligt har boet på Kauai. De viste os to portaler på øen, som de har taget sig af, men som trængte til en grundig rens. Disse to portaler blev renset med Golden Child energien. 

Væsenerne fortalte, at det er indgangs- og udgangsportaler til livet på jorden. Det er herigennem jorden blev befolket med liv fra andre planeter og hvor væsener, som ikke passede så godt ind på jorden, blev afsendt igen til et liv et mere passende sted. 

De viste Golden Child et guldæg, som de brugte til disse transporter, og de spurgte om det også kunne blive optimeret. Det indvilgede Golden Child i og skallen på ægget blev forstærket og der kom mere luftgennemstrømning inde i ægget. 

Væsenerne inviterede os fysisk til at besøge øen og spurgte om vi kunne lave jævnlig rens og optimering ligesom i aften. Det vil hjælpe hele jorden. Det sagde Golden Child ja til."

Denne invitation kunne vi endelig følge op på i november 2018, hvor vi rejste til Kauai, Hawaii for at udføre energiarbejde på de to vibrationsportaler entry / exit.Anahole entry vibrationsportalenPolihale hvor polyneserne i umindelige tider bragte deres døde og hvor vibrationsportal exit befinder sig. Det var helt fantastisk at være derude. Det var som at stå på en planet ude i rummet og se over på solen - hvilket jo også er tilfældet. Men det var en utrolig rumfornemmelse. Vi så også en UFO. Ret vildt og dog så naturligt 🧚‍♀️

Det energiarbejde, som vi skulle udføre vil have stor betydning. Vibrationsportalerne vibrerer - og vi skulle ved hjælp af samarbejdspartnere fra andre universer gennem vores fælles mødested i City of Light justere og fintune vibrationerne i begge portaler, så de igen fungerer optimalt.

Til at støtte vores arbejde havde vi stor hjælp fra flere grupper af lysarbejdere i Danmark. De har sendt meget omfattende og detaljerede tilbagemeldinger på alle faser af energiarbejdet, som er offentligt tilgængeligt og kan læses via dette link.

Under hele vores ophold på Kauai, Hawaii var vi i samarbejde med den polynesiske kultur og den lokale City of Light, der er tæt knyttet til Lemurien. Det var også dem, der sørgede for vores energetiske sikkerhed i forbindelse med det omfattende energiarbejde. Da vi ankom til luftrummet over øen blev vi modtaget af alle disse væsener. Hver gang Dil rejser med Golden Child energien har vi følgeskab af energetiske tibetanske munke. Det er dem, der sørger for at etablere kontakt på de æteriske niveauer til samarbejdspartnere. Ligeledes på vej til lufthavnen på hjemturen så jeg polynesere fylde hele luftrummet sammen med alle mulige andre væsener, som holder til på Kauai. De takkede for vores (jeres) besøg og inviterede os til at komme igen. Dil svarede, at vi kommer igen om to år. Du - læseren af disse linjer - er hermed også inviteret, hvis det tiltaler dig at komme med.

Det er mit indtryk, at den polynesiske kultur og den lokale City of Light har forseglet det energiarbejde I har været med til at udføre på vibrationsportalerne entry / exit, og at de derfor ikke er tilgængelige for udenforstående. Deres interne samarbejde er nu så stærkt at de i fremtiden selv vil varetage deres energetiske arv og selv vil række ud, hvis de har brug for hjælp.

Vi har til gengæld for vores indsats fået vores egne entry og exit vibrationsportaler her i DanmarkEntry vibrationsportalen, som sørger for at befolke jorden og føde væsener ligger på Skagen helt ude ved Grenen.


Exit vibrationsportalen, som sørger for væsener, der skal forlade jorden ligger ved istidsstenen på Vemmetofte Strand. I kan se den stråle op i himlen fra stenen.

Kodede krystalværktøjer

Til energiarbejdet kodede Dil rutilquarz til værterne for at lede Jer hen til der, hvor energiarbejdet foregik på Kauai, Hawaii. Disse kodede sten er nu blevet omkodet, så de viser hen til de danske vibrationsportaler. Udover at vi kan bruge vibrationsportalerne ved fødsel og død kan vi bruge dem i dagligdagen til at arbejde med højnelse af vores bevidsthed.


Vi kan forestille os at vi bevæger os bevidsthedsmæssigt i en opadgående spiral og konstant gennemlever en lille død og en lille fødsel på udviklingsvejen.


De nye kodede rutilquarz hedder "Golden Higher Vibrations" og kan nu købes i webshoppen, hvis du ønsker at arbejde direkte med de danske vibrationsportaler.

blog comments powered by Disqus