Energirejse med City of Light og Golden Child energien i Vordingborg


Vær med til en spændende aften, hvor vi rejser til det æteriske fællesskab City of Light med væsener fra hele universet og drevet af Golden Child energien. Formålet med City of Light er, at støtte menneskeheden i Ascension til Den Gyldne Tidsalder.

Denne aften vil du mærke højfrekvente energier og stjernevæsener. Mange beskriver mødet med City of Light og Golden Child energien som en meget konkret og ”fysisk” oplevelse.

Du kan stille spørgsmål til forskellige væsener inde i City of Light, som vi møder. Måske dukker Arcturianere, The Golden Ones, Lord Ashtar, Ærkeenglen Metatron eller andre op. Det afhænger af gruppens sammensætning og interesser.

Du vil få demonstreret kodede krystalværktøjer med særlige behandlinger, der forbereder os på Den Gyldne Tidsalder.

Du vil opleve Golden Child energien, som driver City of Light. Alle der kommer i berøring med denne energi bliver påvirket af den. Energien opleves ofte som en gylden tyktflydende, varm strøm af ro og velvære. Når man flyder i denne energi, finder man ind til sit eget uberørte jeg. En følelse af frihed og harmoni danner grundlaget for at håndtere udfordringer og handle ud fra ”den, du er”. Alle væsener anerkendes af City of Light, hvis kerneværdier er Fred, Lys og Kærlighed.

Praktisk information

Dato 15. oktober 2019 kl. 19-21 inkl. pause med kaffe, the og frugt

Mødested hos Dorte Sander, Bevægelseshuset LYS, Masnedøvej 11, 4760 Vordingborg

Krystalværktøjer
Der vil være mulighed for at se, mærke og købe de kodede krystalværktøjer fra City of Light. Se den fulde liste på webshoppen

Mød
Charlotte Shanti, kinesiolog RAB og Caretaker and Channel for evolved Star Beings for City of Light
Dil Bredholt, Anchor for The Golden Child Energy.

Pris Kr. 200. Billet købes på webshoppen

Hvis du kender andre, der kunne være interesserede i dette møde, er du meget velkommen til at dele denne begivenhed med dem.